Biogas Roadshow 2022

Den 10 och 11 maj kom Biogas Roadshow till Landskrona och Kristianstad. Två fullspäckade dagar med testkörning av biogaslastbil, mingel och matnyttiga presentationer och samtal om ekonomi, infrastruktur och miljöfördelar med biogasdrift för tunga lastbilar.

Nu kan du ladda ner dagens presentationer:

GASUM flytande biogas till tunga fordon, Biogas Roadshow 2022

St1 biogas, Biogas Roadshow 2022 och OG Clean Fuels, Biogas roadshow 2022 presentationer om komprimerad biogas för tunga fordon.

Scania på Biogas Roadshow 2022 och Volvo LBG på Biogas RoadShow 2022.

Överblick på tankningsinfrastruktur för biogas och stöd för lastbilar maj 2022, presenterad av Johan Laurell, Drive LBG.

…och ta del av några bilder. Vill du komma i kontakt med deltagarna hör av dig till oss på Biogas Syd.

 

Programmet

09:30 – 12:00

  • Vi startar dagen med ett seminarium för att fylla på med aktuell information om biogas som drivmedel för transportbranschen. Vi kommer lyssna på branschkollegor, där åkare delar med sig av sina erfarenheter.
  • Biogasproducenter och -distributörer presenterar nuläget och informerar om utvecklingen av infrastruktur. Det blir även snack om ekonomi för komprimerat och flytande biogas för tunga transporter.
  • Fordonstillverkare presenterar utbudet av fordon och bidrar med information gällande modeller och motorstorlekar, hur det står till med leveranstider och vilka finansieringsmöjligheter som finns.
  • Vi avslutar förmiddagen med information om investeringsstöd för biogaslastbilar.

12:00 – 12:30

Under lunchen kan du mingla med branschkollegor, återförsäljare och biogasföretag.

Från 12:30 

  • Eftermiddagen ägnas åt att känna, klämma och såklart provköra!                                                                                  Scania och Volvo är på plats med demobilar!
  • Ta tag i en expert och ställ dina frågor och träffa kollegor.

Tack för denna gången, säger

               

 

 

Senast uppdaterad: