Ny informations- och inspirationsbroschyr från Biogas Syd

Här kommer vår nya broschyr som sätter strålkastarljuset på komprimerad biogas för transporter. Biogas - ett miljösmart bränsle! Allt du behöver veta (och lite till).

Under 2020 har vi på Biogas Syd med hjälp av 2050Consulting genomfört intervjuer med många skånska kommuner för att höra vad de tycker om biogas som fordonsbränsle. Vi har förstått att det finns mycket kunskap där ute men vi har även mött en del frågor som förtjänar att svaras på och farhågor som kan undanröjas. Nyheter och utveckling har inte nått ut till alla och kunskap är värd att friskas upp för att lyfta möjligheterna kring biogasens möjligheter som fordonsbränsle.

Här kommer därför en ny broschyr för alla som vill veta mer om biogas som fordonsbränsle och för er som vill informera och inspirera andra!

Här kan du ladda ner broschyren: Biogas – ett miljösmart bränsle! Allt du behöver veta (och lite till)

Vi kommer att använda broschyren i en rad aktiviteter under det kommande året.

Återkom gärna med synpunkter och tips till oss. Även om vi tycker att den är riktigt fräsch och innehåller mycket information så kan den säkert vidareutvecklas med tiden.

Broschyren har tagits fram med hjälp av 2050 Consulting. Arbetet har genomförts inom ramen för projektet ”Biogaslyft för skånska kommuner”, som finansieras av Biogas Syd, Region Skånes utvecklingsmedel för Skånes Färdplan för Biogas, Länsstyrelsen Skåne och E.On Biofor.

 

Publicerad:

Skriv en kommentar